Solide materialen.

Dyneema lijnen, railingdraden en rvs-stagen zijn solide materialen die van oorsprong uit de scheepvaart komen. Van Asperen werkt er al jaren mee. Omdat de materialen over meer dan ijzersterke kwaliteiten beschikken, passen we ze op steeds meer plekken toe.

Verstaging vernieuwen, u brengt de te vervangen stag bij ons en wij maken voor u een nieuwe.

IJzersterk draadwerk

De kracht van dyneema

Dyneema is maar liefst vijftien keer sterker dan staal en bestand tegen uv-straling, vocht en chemicaliën. Een duurzaam materiaal dus. Het wordt gebruikt voor onder meer kogelvrije vesten, voertuigbepantsering, netten, afmeerlijnen voor de scheepvaart, chirurgische hechtdraden en snijbestendige handschoenen. Of dyneema interessant is voor jouw toepassing? Vanuit onze ervaring met dit krachtige materiaal denken we graag met je mee.

 

 

Verstaging vervangen

Zijn de stagen van je schip beschadigd of heb je een reservestag nodig? Verstaging vervangen behoort tot onze specialiteiten. Ook in geval van nieuwbouw of bij de aankoop van een schip met oude verstaging kun je bij ons terecht. We realiseren de complete verstaging met oog voor de geldende eisen. Zo kun je weer jaren vooruit.

 

 

 

 

Railingdraden: unieke kans voor architecten

Railingdraden zie je op steeds meer plekken. Op schepen en boten uiteraard, maar ook in kantoorpanden. Ze doen het bijvoorbeeld goed als balkonrailing. En wat dacht je van een stoere trapleuning? Met hun robuuste uitstraling lenen railingdraden zich uitstekend als functionele eyecatcher. Een unieke kans voor architecten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen!

Ontdek de mogelijkheden

 

Of je nu op zoek bent naar een functionele oplossing, een opvallende eyecatcher of een combinatie van die twee, met dyneema lijnen, railingdraden en stagen kun je alle kanten op.

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden.

Bel ons op (+31)6-22920863.

Liever een mail sturen? Stuur je bericht naar info@vanasperenzeilmakerij.nl.